Misssion “klar til 2. division” er i gang

Jeg er desvære medlem af 0,1 ton klubben og har været det i en del tid. Dette betyder at mit BMI ligger et stykke over det man kalder for normalt 😦 .
Da jeg er så heldig at træne et hold som netop har sikret oprykning til 2. division. En mission som startede i serie 1 for 3 år siden. Jeg har i den tid været spillende træner, men har det sidste år måtte erkende at ikke blot er de spillere vi har på holdet udviklet sig rigtigt meget, men vi har haft så stor tilgang af gode spillere at jeg ikke længere med god samvittighed kan sætte mig selv på banen.

Det var så i dag første dag i kampen for at komme tilbage i form og tabe et par kilo (eller 10) inden sæsonstart.
Opskriften er klar: 1. Sundt og afvejede måltider 2. masser af motion

Jeg måtte desvære i dag erkende at det ikke bliver let. Punkt 1 er endnu overholdt – selv om der er mange fristelser i hverdagen. Fx har de lige stikket en 5 kg spand med slik op på projektkonteret… men heldigvis står der frugt lige ved siden af. Problemet er punkt 2. Jeg må erkende at jeg nok har overbelastet min krop ve dat tage med til Tønder Cup. Den var i forvejen belastet af skader fra et forår – hvor jeg nok har ignoreret min krop i mine bestræbelser for at være med at sikre oprykningen til 2. division. Dette betyder at jeg pt har problemer med højre ankel og lysken, hvilket begænser de øvelser jeg kan lave i motionscenteret – men det blev da til 1½ time.

Alt i alt en ok start , 104 kg skulle de næste par måneder blive til 94 kg og fedtprocenten skulle gerne nå under 15%.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: